ПАЛАЄ ОСІНЬ ЗОЛОТОМ БАГРЯНИМ

     Настала осінь: вже жовкнуть перші листочки на деревах, кетяги горобини майоріють на гілках, лелеки та журавлі збираються на полях, готуючись до відльоту. Цю цікаву тему просто необхідно прожити із дітьми своєї групи.
   Як зробити перебування дошкільників більш діяльним? Пропоную вчити дітей виготовляти прості вироби з паперу, тканини, картону, природного матеріалу. Вчити поєднувати різноманітні матеріали, добирати їх за кольором та фактурою. Вдосконалювати і закріплювати прийоми згинання, склеювання, вирізування ножицями за викройкою. (Програма " Українське дошкілля" - старший дошкільний вік).
   Ось деякі цікаві ідеї, які можна втілити як під час ручної праці, так і для самостійної діяльності дитини в осередку самостійної художньої діяльності. Також ці вироби можна виготовити з дітьми під час інтегрованого заняття. Адже в такі хвилинки діти сповна зможуть відчути все, що ви хотіли їм донести під час тематичного тижня.







   Творчих  успіхів вам, педагоги, та цікавих хвилинок вашим малятам!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Про траєкторію руху та розвитку професійної компетентності педагога

  Чи потрібно кожному з нас самовдосконалюватись та розвиватися професійно?  Ми часто чуємо поняття: професійний розвиток, траєкторія профес...