Збираємо каштани і жолуді

 

Дітям подобається майструвати що-небудь своїми руками. Збирати природні матеріали для дитячої творчості найкраще восени, коли природа дарує безліч каштанів, жолудів, шишок, опалого листя. Навіть, прості палички можна назбирати, а потім використати для творчості взимку.  Осінні прогулянки в дитячому садку – благодатний час, щоб проводити більше часу на природі, бродити по парку, лісу, просто по вулиці. 

З кожної такої осінньої прогулянки дошкільнятам цікаво повертатися з осінніми сувенірами.

Назбирайте разом з дітками природніх дарів, помилуйтеся ними на вулиці, пограйте ігри з каштанами чи жолудями. Впевнена, що ваша педагогічна фантазія і кмітливість допоможе організувати найцікавішу прогулянку, яку ваші вихованці будуть довго-довго пам'ятати.  По поверненню у групу, розмістіть знайдені осінні даруночки у куточку природи. Вони знадобляться як для ручної праці, так і для лічби, спостережень або ж просто для релаксу (мішечок з каштанами- чудовий антистрес).

Уявіть, що збирати разом з друзями каштани - це так цікаво! Адже кожна справа об'єднує.

 Чудової осені!!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Про траєкторію руху та розвитку професійної компетентності педагога

  Чи потрібно кожному з нас самовдосконалюватись та розвиватися професійно?  Ми часто чуємо поняття: професійний розвиток, траєкторія профес...